Waarom is P.B.S. Techniek B.V, interessant voor u ?

Sinds de start van P.B.S. Techniek B.V, in 2014 stond een hoge mate van toegankelijkheid en een optimale support van onze afnemers centraal.

Dit resulteert voor u in:
• Een hoge mate van betrokkenheid
• Slagvaardige ondersteuning en advisering
• Degelijke service en nazorg
• Plezierige samenwerking

P.B.S. Techniek B.V, levert u producten van wereldnaam met een uitstekende ondersteuning voor de industrie, met name:

  • Promotic Scada/HMI Software
  • Softlink PLC, gebasseerd op simatic S7-300
  • Softlink PLC, gebasseerd op CoDeSyS
  • Softlink Remote I/O,  CanOpen,Modbus TCP/RTU, Profibus-DP

P.B.S. Techniek B.V, biedt meer dan alleen de componenten

Servicedienst 24 uur per dag beschikbaar
Door onze eigen servicedienst worden snel de meeste reparaties verricht. Sommige reparaties kunnen op locatie plaats vinden; andere verdienen de beschermende omgeving van onze elektrische werkplaats die ruim is voorzien van testinrichtingen. Op elk moment is steeds één van onze technische service medewerkers of specialisten bereikbaar. In geval van nood wordt het magazijn ook ‘s nachts geopend en kan een vervangend product worden verstrekt. Onze servicedienst is na werktijd bereikbaar via: 0682907272

Levering uit voorraad
Ondanks de grote verscheidenheid aan artikelen kunnen de meeste producten standaard uit voorraad worden geleverd.  Spoed levering is in overleg ook mogelijk. Een aantal van onze leveranciers beschikken over een grote eigen voorraad waaruit wij bij zeer grote opdrachten binnen een week kunnen putten.

Ondersteuning
Of het nu gaat om een gerichte technische ondersteuning of een snelle vrijblijvende prijsopgave onze technisch adviseurs, productmanagers, projectingenieurs en servicedienst staan voor u klaar. Wenst u op weg geholpen te worden met een project dan kunt u een maattraining afspreken waarbij wij u gericht op een product op weg helpen.

Nederlandstalige handboeken en snel van start handleidingen
Veel van onze producten worden geleverd inclusief een Nederlandstalige handleiding. Voor sommige producten hebben wij gebruikmakend van onze eigen ervaring snel van start handleidingen geschreven.

Applicatie software en paneelbouw
Heeft u zelf geen tijd of mist u nog even de kennis dan kunnen wij ook de applicatiesoftware voor u schrijven. Ook kunnen wij het geheel voor u laten samenbouwen tot een werkend systeem. De inbedrijfstelling kan, indien gewenst, eveneens door ons verzorgd worden.

P.B.S. Techniek B.V, is ook mogelijk voor u de juiste partner voor Co-makership
Indien u zelf even niet de capaciteit heeft om software ontwikkelingen door te voeren in PLC programma’s, HMI applicaties (aanpassen van de bedieningsstructuur, gewenste rapportages) of u wenst het proces met een Scada applicatie uit te breiden dan kan P.B.S. Techniek B.V, u hierbij mogelijk van dienst zijn. U kent de wensen van uw afnemers en van u zelf als geen ander. De P.B.S. Techniek B.V, medewerkers kennen de mogelijkheden van hun apparatuur als geen ander. Samen met u komen we dan tot een optimaal eindresultaat